Combination Sunday

Aller eerst een fijne 2e kerstdag. En velen zullen denken waarom een combination Sunday op deze vrijdag?! Nou kerst is al jaren een soort van zondag en vond het daarom wel leuk om een kerst combinatie op kerst te doen.

Essence heeft altijd 2x per jaar een assortiment wissel. Na de laatste update vond ik 1 van de nieuwe Effect Nail Polish lakjes lijken op een versierde kerstboom in een potje. Geen idee waar dat gevoel vandaan kwam maar dat was de reden waarom vandaag Hidden Garden erbij heb gepakt. Het was wat lastiger om er een mooie gekleurde basis onder te vinden aangezien ik totaal iets niet met rood wou. Maar na even zoeken in mijn stash kwam ik uit bij de prachtige China Glaze – So Blue Without You. De shimmers komen leuk door de glitters heen en vond het wel een grappige kerst combinatie.Wil je mijn andere kerst combinaties terug zien kijk dan even bij de volgende links:
Glitter – Rimmel
Glitter – Essence
Glitter – Let It Glitter
en Glitter – Color Club

Voor Nail Arts kun je terug kijken op de volgende pagina’s:
Christmas Nails
Christmas Candy
Christmas Foil
Merry Christmas.

Ik wens jullie nog een fijne 2e kerstdag.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Bijzondere en gewaagde combinatie! Wel heel leuk! Fijne tweede kerstdag! 🙂
    Mirjam onlangs geplaatst…Fijne feestdagenMy Profile

  2. Deze 2 lakken geven wel een heel apart effect in combinatie met elkaar,,,leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Persoonlijke gedachte,My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge