Combination Sunday

Het is weer zondag en vandaag is het wel de zondag voor kerst. Dus ja ik koos nog voor een redelijk kerstige combinatie.

Je ziet het de laatste tijd wel vaker voorbij komen zeker zo in de December maand en nee ik ben echt niet ziek ofzo maar ja voor mij hoort rood bij December. Op 1 December is het altijd wereld aids dag en daar komt zelfs het rood al in terug. Dan komt Sinterklaas en daarna kerst. Alles is rood. Dus ook deze combinatie. Ik gebruikte als basis een super fijne mooie budget lak van Essence met de naam Fame Fatal. En om dit nog een tikkeltje vrouwlijker te maken koos ik als glitter topcoat Girl Code van Color Club. Deze lakken vind ik erg leuk bij elkaar passen en elkaar daar aanvullen waar ze iets missen.Over 4 dagen is het kerst en daarna gaan we alweer de laatste week van December in. Het gaat allemaal snel maar we maken er nog even 2 knallende weken van hier op MissPinkyNails.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Ik moest eerlijk gezegd wel een beetje aan de topcoat wennen, die is heel apart en zeker in combi met de lak…wel mooi, maar even wennen…
    Petra onlangs geplaatst…Haar: .Syoss, Keratine style perfection Hairspray …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge