Combination Sunday

En hebben jullie al sneeuw gespot? Ik had van de week een regenbui waarvan ik het idee had dat het niet echt waterdruppels waren maar verder helaas nog geen dikke pakken witte zooi op de straat!

Het lijkt me wel weer eens lekker om een witte kerst te hebben of het zal gebeuren weet ik niet en daarom speciaal een leuke kerst combi met een leuke lak van Let It Glitter. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Let It Snow, een super leuke glitterlak inclusief sneeuwvlokken. Ze lakken niet heel makkelijk en je moet ze een beetje helpen but who care’s, als het effect maar leuk is! Ik lakte Let It Snow over Rodeo Fanatic van China Glaze.Ow elke lak die ik van Let It Glitter heb en gebruik vind ik zoooo fantastisch! Suzanne van Let It Glitter doet echt zo haar best op alle lakken en ja ze heeft een grote fan erbij! Let It Glitter lakken zijn op verschillende manieren te koop. Je kan het hier proberen of gewoon bij GetYourNailsDone. Een goede en betrouwbare Nederlandse webshop.


Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. wat een leuke gezellig uitziende nail art, hier houd ik wel van…erg mooi! Let it Snow is erg bijzonder om te zien…
  Petra onlangs geplaatst…Dr. van der Hoog; Age revitalizer nachtcreme..My Profile

 2. ahh zo cute met die glitter!
  femketje onlangs geplaatst…Shapen ❤ Contouren ❤ HighlightenMy Profile

 3. Wat is ie LEUK! Zo cute, die sneeuwvlokjes 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Winter – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge