Combination Sunday

Wat een kou zeg de afgelopen dagen. Voor mijn gevoel hangt er echt ergens boven ons een gigantische wolk met sneeuw die er niet heel lang meer over doet om los te barsten. Dus met dit gevoel ging ik aan de slag voor een heerlijke witte combinatie met natuurlijk weer een dosis glitter.

Toch is het in December een stuk makkelijker om combinaties met het juiste gevoel te zoeken dan in September en November. Voor mijn gevoel zijn dat van die nietszeggende maanden waar je niet echt iets mee kan. December staat in het teken van vele feestdagen en natuurlijk de echte winter die begint. Daarom lakte ik mijn nagels met Essence – Wild White Ways. Heerlijke sneeuw witte nagels die eruit springen en vragen om een laagje glitter. En om deze combinatie in Essence style te houden koos ik voor Essence Nail Effect – Bejeweled. Een mooie parelmoer lak met prachtige clear holo glitters. Ja zo begin ik toch wel een beetje toe te zijn aan een goed pak sneeuw. Niet vanwege de kou maar vanwege het prachtige gezicht.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. oeh mooi en feestelijk 😀
  femketje onlangs geplaatst…Shoplog!My Profile

 2. echt een heel mooie winterse combinatie, erg mooi…van mij mag het ook echt gaan sneeuwen…het ziet er dan zo mooi uit buiten…dat is genieten..
  Petra onlangs geplaatst…Backing and cooking tag:My Profile

 3. Prachtige combi, zo lekker winters en toch ook weer zacht <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Girly Leopard – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge