Combination Sunday

Zijn jullie al bezig met de feestdagen? Zo hier op mijn blog begin ik er toch langzaam aan al naar toe te werken. En wat is er dan mooier dan een echte kerstige combinatie alvast. Al is het om even in de stemming te komen.

Als basis ging ik opzoek naar een mooie groene lak. Eigenlijk hoefde ik niet zo ver te zoeken als dat ik dacht want van Essence heb ik nog The Green & The Grunge staan. Daarover besloot ik een laagje Green Ocean te doen van Sinful Colors. Het zijn niet echt glitters maar kunnen het geheel net iets extra’s geven. De leuke flakies zitten in een groenige basis en komen mooi uit op het donkere groen. En om het geheel perfect af te maken koos ik nog voor Midnight Mistletoe van Rimmel London. Deze lak komt uit de kerst collectie Glitter Bomb van Rimmel.Zo ik werd echt even kerstig van deze combinatie. Het is een leuk begin om zo in de stemming te komen. Zo zul je de komende combinaties nog wel meer feestdagen combinatie voorbij zien komen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. de combinatieis inderdaad erg kerstig!…leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Klikogluren bij heel gewoon dagelijks!My Profile

  2. […] combinatie.Wil je mijn andere kerst combinaties terug zien kijk dan even bij de volgende links: Glitter – Rimmel Glitter – Essence Glitter – Let It Glitter en Glitter – Color […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge