Combination Sunday

Combination

Het is weer zondag en dus weer tijd voor een combinatie! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat ik het iedere week weer super leuk vind om voor jullie een prachtige combinatie samen te stellen. En of het nou budget is of met een wat speciale lak ik vind het iedere week een super leuke uitdaging.

DSC_3563-BorderMakerVandaag koos ik voor een budget lak van Essence met een iet wat duurdere lak van Models Own maar de combinatie is werkelijk stunning! Ik koos voor de lila lak Ballerina’s Charm. Deze lak bevat wel miniscule shimmers maar dit was totaal niet storend. Ik lakte Ballerina’s Charm in 2 laagjes dekkend en hierover een laagje Southern Lights van Models Own. Dit is een lila holografische glitterlak.

DSC_3546-BorderMaker DSC_3547-BorderMaker DSC_3548-BorderMaker

Ik vind het werkelijk een super mooie combinatie geworden. Als jullie nog eens suggesties hebben voor een kleur of soort glitter of nog leuker een combinatie dan zal ik deze zeker eens meenemen! En wie weet is jou combinatie dan mijn volgende Combination Sunday.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. een hele gave combi! I love it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge