Combination Sunday

Een tijdje terug had Margo van GetYourNailsDone.nl een super leuke aanbieding voor de W7 advent kalenders. Omdat ik ook nog een kortingscode had liggen besloot ik nog wat meer lakjes te bestellen.

Jullie konden 2 weken geleden al de prachtige lak van Let It Glitter zien die ik bestelde maar ik bestelde ook een lak van -een voor mij nieuw indie merk- Paws By Eddie. Dit merk heeft tal van prachtige lakken en ik koos voor Bella. Een mooie donkere turquoise glitter lak met grote ronde holografische glitters. Om de glitters mooi tot hun recht te krijgen koos ik voor Wine Red van KIKO als basis lak.

Alweer zo’n leuk indie merk wat makkelijk verkrijgbaar is in Nederland. En wat nog leuker is. Je kan kiezen uit een groot flesje voor €8,00 of een klein flesje voor €4,50. Dus zo is er voor ieder wat wils.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Wat een onwijs apart combinatie, erg mooi! de grote holografische glitters vind ik onwijs gaaf!
  Petra onlangs geplaatst…Ik kon hem niet weerstaan: Smooch cosmetics…..Bronzed!My Profile

 2. oh my doodles, dat glitterlakje is cuuuute 😀
  femketje onlangs geplaatst…It’s Weekend Tag!My Profile

 3. Die grote glitters zijn zó leuk!!
  NailTalk onlangs geplaatst…Trind – Time For Treats LE – Prt. 1My Profile

 4. Wat leuk dat je een van mijn lakjes hebt uitgezocht bij Getyournailsdone.nl 😀 En wat een superleuke combi heb je er mee gemaakt! Ik hoop dat je er nog veel plezier van gaat hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge