Combination Sunday

Soms wil je hele verhalen vertellen maar kom je gewoon niet tot de juiste woorden. Gelukkig is het tijd voor een heerlijke combinatie op deze zondag dus weinig woorden zijn meer dan genoeg ;).

Ik vind het een echte Wendy Winter Wonder combinatie. Een knal roze lak met de naam Hurry Up! van P2 als basis en daarover een clear holo glitterlak met grotere blauwe glitters van Angelica met de naam Frost Bite. 2 Super leuke lakken in combinatie met een verrassend effect en toch wel iets winter achtigs. Ik hou hier van!Het is bijna winter en dus kerst. Wat zijn voor jou echte winterse/kerst combinatie’s?
Wendy Liefs

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. oei dat is een lastige vraag, wat is voor mij een echt winterse combinatie…in elk geval iets met donkerpaars, met goud of zilver, dat vind ik wel mooi!
    Petra onlangs geplaatst…8 handige tips om je haar te föhnen…My Profile

  2. Erg mooie combi, zou je niet zo snel verwachten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge