Combination Sunday

Jemig wat kan het weer hier in Nederland in een week tijd snel veranderen. Waar je vorige week nog lekker in je korte broek liep met een shirtje heb je nu ineens je handschoenen aan en een muts op tegen de kou. Brrrr!

Ik kan altijd heel slecht tegen de kou. Lichamelijk is het een ware hel voor mij maar geestelijk trek ik het ook altijd erg slecht. Ik zou wel iemand zijn waarvoor een overwintering of een winterslaap goed voor is ;). Maar hierdoor kwam ik wel op het leuke idee om iets te doen met wat ijzige kleurtjes. Als basis gebruikte ik OPI – My Boyfriend Scales Walls. Een prachtige ijsige witte kleur met een vleugje grijs. Als topper koos ik voor It’s Cold Outside van Let It Glitter! Ik vind de naam van deze lak zo toepasselijk en ook nog eens erg leuk. TOP!It’s Cold Outside is een oudere lak uit een wintercollectie van Let It Glitter. Sinds afgelopen week heeft ze een nieuwe wintercollectie genaamd Ho Ho Holographic Holidays te koop. Deze collectie staat net als vele andere mooie lakken van haar in de Let It Glitter! Etsy shop en mocht je geen PayPal hebben dan kun je de lakken ook vinden bij GetYourNailsDone De prijs per lak verschilt tussen de €5,00 en de €8,00.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. de beiden lakken passen inderdaad heel erg goed bij elkaar….
    Petra onlangs geplaatst…Blije update!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge