Combination Sunday

Na bijna een jaar aan verschillende combinaties ga je soms ook eens dingen uitproberen. Soms pakt dat goed uit en soms pakt het slecht uit. Ik persoonlijk vind deze combi erg spannend.

Wie had het ooit gedacht dat een holografische lak te combineren valt. Nou na vandaag probeer je het misschien ook eens uit! Ik gebruikte namelijk in de basis China Glaze – Hologlam – Galactic Gray. Opzich al een prachtige diep grijze minimale holografische lak met een gouden gloed. Maar om deze gouden gloed nog wat te accentueren besloot ik er een ‘warme’ glitter over heen te doen. Ik koos voor de roze glitterlak OPI – You Glitter Be Good To Me. En ondanks het misschien wat veel klinkt vind ik het resultaat echt super!Heb jij wel eens een holografische lak met een glitter gecombineerd?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. het ziet er wel heel erg apart uit!…de glitters zijn wel erg leuk erbij!
    Petra onlangs geplaatst…Heel gewoon dagelijks..Fijne momentjes!My Profile

  2. Apart maar ook zeker bijzonder! Leuk!
    NailTalk onlangs geplaatst…Gastblog DoorMariskaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge