Combination Sunday

November is alweer in zicht dus langzaam maar zeker gaan we denken aan de feestdagen. Diverse merken komen weer met leuke glitterlakken die leuk en vooral draagbaar zijn en dit betekend natuurlijk weer dat we vele nieuwe combinaties kunnen maken.

Rimmel London heeft afgelopen tijd 2 nieuwe lijnen opgezet. Een Velvet Matte waarvan binnenkort een review over verschijnt en de Glitter Bomb topcoat lakken. Vandaag laat ik als basis een Velvet Matte lak zien in de kleur Purple Opulence. Het echte matte effect zie je niet door de Glitter Bomb – Disco Diva topcoat. Maar de kleuren combinatie vind ik super leuk!Beide lakken zijn nieuw en te koop bij diverse drogisterijen. Ik vind dat Rimmel London weer een leuke zet heeft gedaan met deze lakken!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. super pretty 😀
  femketje onlangs geplaatst…Massive Ciaté Shoplog!My Profile

 2. het ziet er heel apart, de ene keer lijkt het paars en ga ik even ander zitten en kijk ik vanuit een ietsjes andere hoek dan lijkt het wel blauw, ik vind het wel erg mooi….
  Petra onlangs geplaatst…Review: Sanex shampoo, normaal haar …My Profile

 3. Lijkt zo samen wel een indie lak! Leuk en feestelijk!
  NailTalk onlangs geplaatst…Catrice – London CallingMy Profile

 4. […] en lakt heerlijk!Purple Opulence is een prachtige donkere paarse lak die je al kon zien in de Combination Sunday. En die naar mijn mening echt een hoog VAMP gehalte heeft. Met 1 laagje is deze prachtige lak al […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge