Combination Sunday

Sinds de assortiment wissel van Essence hebben ze weer een aantal super gave Effect Nail Polishes er tussen staan. Het werd dus wel eens tijd om 1 van deze effecten toe te voegen op een prachtige lak.

Soms heb je zoveel keuze uit toppers en basis lakken dat het eigenlijk heel moeilijk lijkt om te kiezen maar als je dan eens goed kijkt naar wat er allemaal staat dan is het ook weer zo gepiept. Als basis gebruikte ik voor deze combinatie Models Own – HyperGel – Coral Glaze. Ik vind het een heerlijke kleur die zelfs nu nog prima kan. Maar zonder topper geen combinatie dus ik koos voor een simpele holografische glitter topper van Essence. I Magic is een nieuwe Effect Nail Polish die een prachtige miniscule holo glitter bevat.

Ik hou van zulke simpele combinaties. Gewoon een lekker kleurtje nog wat opvrolijken. Op dagen als het echt even niet gaat heb je gewoon toch iets speciaals.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Leuke combinatie, ik hou van holo topcoats! 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…DIY nagellak remover dissolvant potje.My Profile

 2. gotta love holo glitters 😀
  femketje onlangs geplaatst…Babyliss Pro MiraCurl (Review+Video).My Profile

 3. Laten we eerlijk zijn, zo’n mooie shiny topper past overal wel bij 😉 Mooie combi en lekker zomers nog!!
  NailTalk onlangs geplaatst…Essie – Serial ShopperMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge