Combination Sunday

Omdat ik vorige week het druk had en wat andere bezigheden was ik gewoon weg vergeten een Combination Sunday online te zetten. Ik dacht eerst dat de tijd verkeerd stond maar toen zag ik dat het artikel verkeerd was opgeslagen. Geen probleem want dan komt ie vandaag gewoon netjes online 😉

Ik ben dol op neon en soms mag dat ook gewoon op mijn nagels. En als ik haast heb is een neon combinatie met glitters heel simpel maar toch doeltreffend. Vandaag laat ik jullie een neon combinatie zien met in de basis China Glaze – Sun-Kissed. Een knallende gele lak met prachtige gouden shimmers die het neon geheel net een tintje warmer maken. Als topper koos ik voor de Disco Puma van GYND Let It Glitter. En laat deze lak net als de overige 5 uit deze speciale collectie in de aanbieding zijn.

Ik droeg deze combinatie met plezier en kreeg toch veel leuke vrolijke reacties.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Hihi leuk en lekker vrolijk!
    NailTalk onlangs geplaatst…Barry M meets Hema – Nail ArtMy Profile

  2. tjee die kleur is er wel eentje waar je ogen in een keer van opengaan, heel erg leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Schwarzkopf, Poly palette, perfect gloss color…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge