Combination Sunday

Vandaag is het zondag en het is voor ons de laatste dag van de vakantie. Echt zo’n dag dat je nog even lekker van elkaar wil genieten enzo. Maar zondag betekend ook…

Combination Sunday. En wat voor een combinatie. Na het fiasco met de thermo lakken van Essence vond ik het wel leuk om er een thermo lak bij te pakken die zeker weten wel goed werkt en ik koos voor de thermo lan van Casuelle – Feel Like Midnight Sky. Een blauwe kleur die super snel mooi over gaat naar paars. Maar een combinatie zonder glitterlak is geen combinatie dus ik koos voor de Essie – Peak Of Chic. Een prachtige witte flitter lak met witte en holografische flitters. Prachtig over het kleurverschil van Feel Like Midnight Sky!

We zijn al bijna een jaar rond met de combinaties. Ik ben erg benieuwd naar jullie suggesties! Kom maar op met de kleuren, lakken, glitters, shimmers enz enz.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. wow, wat is de Peak of Chic mooi, zo op de blauwe lak….top!
    Petra onlangs geplaatst…Persoonlijk: Druk druk, en nog drukker…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge