Combination Sunday

Wat gaat de tijd snel. Het ene moment bedenk ik dat ik op zondag combinaties online zet en nu staat vandaag alweer de 41ste combinatie online. En volgens mij staat er nog niet 1 combinatie online die op een andere lijkt.

Vandaag gaan we weer opnieuw combineren en als basis heb ik OPI By Nicole – Plumroll Please gebruikt. Een prachtige pruimpaarse kleur die mooi warm is. Een heerlijke herfst kleur. Deze mooie kleur komt ook weer terug in de Models Own – Banger lak. Een heerlijke firework glitterlak.

Ik kocht de leuke Models Own lak op de blogsale van Angelique. En weet je… Ze heeft momenteel een erg leuke blogsale actie online staan dus ga zeker kijken!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. oeh een feestje op je nagels 😀
    femketje onlangs geplaatst…Catrice Check & Tweed LE Nagellak.My Profile

  2. […] op mijn vingers. Met 2 laagjes is deze lak dekkend en hij droogt ook nog eens super. Ook in een combinatie doet ie het super!Blue Lace is een aparte beauty. Een blauwe teal achtige kleur met een prachtige […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge