Combination Sunday

Toen ik jullie 2 weken geleden om leuke en vooral andere combinaties vroeg kreeg in onder anderen de combinatie zwart met goud te horen. Hier ben ik mee aan de slag gegaan op een iets andere manier dan jullie waarschijnlijk verwachten.

Meestal bij zulke combinaties begin je met de zwarte basis. Nou helaas 😛 Ik begon juist met de gouden basis en koos een leuke glitter lak met zwarte glitters. Als basis gebruikte ik P2 – Next Exit: Party! Een mooie gouden lak van P2 die goed en snel dekt. Hierover koos ik voor een glitter lak van Essence. Black Dress and White Tie heeft prachtige witte, zilveren en vooral zwarte glitters. Het was weer eens wat anders en vond het erg leuk!

Ik zou zeggen kom maar op met jullie kleuren combinaties. Ik vind het wel erg leuk om daar een beetje mee te spelen.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge