Combination Sunday

Combination

Waar gaat het heen met de tijd! Het is alweer 2 maanden geleden dat wij in Amerika zaten. En nog steeds denk ik bij heel wat momenten ‘ooooow wat wil ik graag terug’. Nu hier de winter echt gaat beginnen zal ik nog vaak terugdenken aan het heerlijke warme zonnetje. Tegen dit heimwee gevoel heb ik iets gevonden. Ik koos 2 prachtige lakjes uit die hier niet te koop zullen zijn maar ook zeer speciaal zijn voor mij

DSC_3480-BorderMaker

Oke, ik ben gek op roze, de zon, nagellak, pretparken en Dinsey. Als we al deze dingen kunnen combineren in lakjes heb je toch voor mij de perfecte lak! Nou laat ik deze combi nou eens hebben! Lang getwijfeld maar toch koos ik er 2 uit en DAMN wat ben ik er blij mee 😀

In Disney hadden ze 3 of 4 verschillende collecties staan van het Disney make up merk Beautifully. De collecties hadden 3 of 4 verschillende thema’s. Ik ben even kwijt of het er nou 3 of 4 waren. Maar ik koos 2 lakjes uit de Princess collectie. Op de dop van de lakjes zit een sticker waardoor je kunt zien uit welke film ze een afleiding zijn. Ik koos voor een Doornroosje en een Sneeuwwitje lak.

DSC_3481-BorderMaker

De lakken hebben ook nog eens fantastische namen. De roze crème lak heet Enchanted Kiss deze is afgeleid uit de film Doornroosje. Enchanted Kiss dekt heel mooi in 2 laagjes. Ik bracht hier een laagje Just One Bite over aan. En jullie kunnen het al raden deze is inderdaad afkomstig uit de film Sneeuwwitje. Just One Bite is een mooie roze glitterlak in een blanke basis en bevat 2 maten glitters.

DSC_3493-BorderMaker DSC_3497-BorderMaker DSC_3499-BorderMaker

Deze lakken zijn helaas nog niet in Parijs gespot. Ik hoop dat ze hier in de toekomst nog naar toe komen want ik vond het erg lastig om te kiezen. Deze lakken kosten in Amerika $9,95 en dat voor 9ml. Goedkoop is anders maar ik vind het ze meer dan waard!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wat een mooie lakjes! Vooral de namen zijn leuk hihi.

  2. aparte maar zeker mooie nagellakjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge