Combination Sunday

Wendy CombinationVorige week kreeg ik al leuke nieuwe ideeën maar deze had ik nog voor jullie staan. Aangezien er weinig tot geen neon holo lakken zijn besloot ik er zelf maar 1 te maken door een super combinatie!

Ik hou van knallende kleuren maar ik hou ook ontzettend van holografische lakken. De kleuren die de verschillende glittertjes geven zijn gewoon prachtig maar waarom combineren we die 2 niet. Nou ik deed het op mijn nagels. Als basis gebruik ik mijn favoriete roze neon lak Models Own – Bubblegum. Hoe maak je zo’n lak nou holografisch. Wat dacht je van een prachtige topcoat. Ik gebruikte hiervoor de GG Couture – Genevieve. En WAUW wat een mooie combinatie! Ik heb dit echt met plezier gedragen.

Hebben jullie al eens zo’n knallende holografische combinatie gedragen? Ik wou dat meer merken echt de neon lakken holografisch gaan maken. 1 klant zullen ze dan al zeker hebben 😉

Laat vooral nog meer ideeën achter in de reactie! Altijd leuk om iets mee te doen want ik schrijf ze allemaal op.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wauw……gaaf! 😉 Xx
    Mandy onlangs geplaatst…W7 in the night.My Profile

  2. Mooooi wat een fijne kleur die roze!
    Margo onlangs geplaatst…20 facts about GYNDMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge