Combination Sunday

Alweer de laatste dag van Augustus. Vanaf morgen gaan we alweer September in en dat betekend dus langzaam aan richting de herfst en winter. Maar dat houd niet in dat we meteen over moeten gaan naar de sombere kleuren.

En omdat ik vind dat we nog best wat kleur mogen geven aan de dagen die langzaam aan weer korter en donkerder worden koos ik voor een heldere combinatie. Ik koos voor een witte basis met Sinful Colours – Snow Me White. Op wit komen heldere knal kleuren mooi tot hun recht dus ik koos voor Claire’s – Soda Pop als topper. De roze glitters knallen er vanaf en er zitten ook nog micro gouden glitters in dus de laatste zonnestralen laten het geheel nog net wat meer stralen!

Het lijkt me erg leuk om eens aan jullie te vragen welke combinatie in kleuren en glitters jullie het liefst voorbij zien komen. Ik ben altijd in voor extra opties!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Leuke combinatie! Zwart/goud lijkt mij ook mooie combinatie of rood/goud 😉
    Mandy onlangs geplaatst…Winactie: Too Faced Chocolate Bar eyeshadow palette.(replica)My Profile

  2. Wat een mooi lakje van Claires! Leuke combi!
    Mirjam onlangs geplaatst…Nailart Challenge #3: Ombre/WatermarbleMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge