Combination Sunday

Jemig jemig jemig… Wat gaat de tijd snel. Ik blijf het zeggen maar zo voelt het voor mij echt. Zo ben je voor zondag aan het schrijven en zo ben je voor alweer een nieuwe zondag aan het schrijven.

Voor vandaag heb ik een echte girly combinatie. Meisjes/meiden/vrouwen houden over het algemeen van roze (ik ben daar zeker GEEN uitzondering op ;)) en ook houden wij van glitters. Nou dan kun je echt je lol op bij deze combinatie. Als basis koos ik voor de Sinful Colours lak Folly. Deze kocht ik voor €1,00 bij de Kruidvat en heb er nog genoeg zien liggen. Hierover heen besloot ik een prachtige paarse holografische glitterlak te doen van BigCityNails. Purple Rain heeft dan ook echt mijn hart gestolen met deze mooie glitters.Hou jij van girly combinaties of hou je toch meer van de rustige versies?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Wat een leuke combinatie weer! 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…Beauty shoplog Primark, Kruidvat en Big Bazar.My Profile

 2. wat een aparte combinatie heb je zo bij elkaar uitgekozen…Ik vind het wel heel erg mooi en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht…
  Petra onlangs geplaatst…Whoehoe…100 volgers!! (+ winactie )My Profile

 3. Niet verwacht maar leuke combi zeg! <3
  NailTalk onlangs geplaatst…ElCorazon – Charm & Beauty No. 886My Profile

 4. Oh die glitter topcoat is echt heel erg tof! Mooie combinatie!
  Mirjam onlangs geplaatst…Nailart Essie – Wrapped in RubiesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge