Combination Sunday

Wendy CombinationDe zomer is alweer bijna voorbij en September is in aantocht. Maar ondanks dat kunnen we nog steeds schitteren met een prachtige combinatie op onze nagels.

Momenteel ben ik bezig om de oudere glitterlakken tevoorschijn te halen. Ik heb laatst een hele hoop lakken opgeruimd en in mijn blogsale toegevoegd. Tijdens het opruimen kwam ik ook nog oudere glitterlakken tegen. 1 ervan is Essence Effect Topper – Hello Holo. Een prachtige holografische glitterlak! Deze glitterlak kun je prachtig combineren met allerlei kleuren en ik koos voor P2 Volume Gloss – Sweet Darling en sweet is hij zekerHebben jullie veel glitterlakken of heb je ook meer dan dat je eigenlijk denkt te hebben?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Whoeps, volgens mij is er iets mis gegaan met je foto’s, want ik krijg drie afbeeldingen te zien met ‘This person removed or deleted this image’.
  Ben nou wel erg benieuwd naar de foto’s ! 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Nieuw: Rimmel Matte Velvet collectieMy Profile

 2. oehh mijn favoriete holo glitter lakje 😀
  femketje onlangs geplaatst…Relationship Talk – Samenwonen.My Profile

 3. de combinatie vind ik erg mooi…zelf heb ik niet zo veel glitter lakken, ik vind ze altijd zo lastig om ze eraf et halen en daarom draag ik ze zelden, dus koop ik ze ook weinig…maar leuk vind ik het wel, dus conclusie, ik ben op dat gebied gewoon een beetje lui!
  groetjes petra
  Petra onlangs geplaatst…Beauty Experience: Passion Peel Off …..masker…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge