Combination Sunday

Wendy CombinationJa, het is weer zondag. Een lekker dagje rust of toch niet?! Hier ligt het er maar net aan waar we zin in hebben. Maar meestal staan hier wel wat kleine dingen op de planning maar er word zeker rustig aan gedaan.

Voor nu tijd voor de combinatie van deze week. Nadat Catrice zijn assortiment wissel heeft aangekondigd. Kwamen ook de berichten van Essence langzaam naar buiten. Dat betekend dat er ook weer producten het schap gaan verlaten. Verschillende producten zijn nu met 50% korting te koop waaronder mijn topper van deze week Cool Breeze. Of de basis lak die ik gebruikte If I Were A Boy nog in het assortiment zit en blijft weet ik niet zo goed. Maar het is zeker een mooie basis onder Cool Breeze.

Met dit warme weer vond ik deze koele combinatie zeker geslaagd. Hopelijk zet het warme weer nog een beetje door maar het liefst zonder de benauwdheid 😉
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Weer een schitterende combinatie!!!
  Mandy onlangs geplaatst…(Beauty) Shoplog Primark. My Profile

 2. schattige combinatie 😀
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 10/8; Glittery Nude.My Profile

 3. erg mooie combinatie…top!
  Petra onlangs geplaatst…Persoonlijk: …..mijn hardloop perikelen!My Profile

 4. vooral het blauwe lakje van Essence vind ik leuk maar de glitters ook eens niet heel veel maar gewoon subtiel en mooi
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge