Combination Sunday

Soms wil je niet compleet opvallen en wil je het net wat rustiger. Maar helemaal wegvallen in het standaard dat gaat net weer een stapje te ver. Met een combinatie kun je daar dus weer leuk gebruik van maken.

Afgelopen week kon je hem al zien bij mijn project maar vandaag laat ik hem jullie in de Combination Sunday zien.

Als basis koos ik voor China Glaze – Don’t Honk Your Thorn. Een erg mooie nude kleur et een subtiele zilveren shimmer. Maar om deze lak net wat feestelijker te maken koos ik voor een Special Effect Topper van Essence met het Feather Finish. The Bees & The Birds is een blanke basis met daarin zilveren en roze flitters.Ja ik vond het een mooie combinatie en heb hem toch met plezier gedragen. Combineren jullie wel eens lakken met elkaar?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Hij blijft leuk die topper! Leuke combinatie. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Vanedo Beauty Friends sheetmask AloeMy Profile

 2. Hele mooie combinatie geworden, ik combineer ook regelmatig nagellakken bij elkaar.
  Lonneke onlangs geplaatst…DA nailpolish Color & Shine Limited editionMy Profile

 3. Leuk gedaan, heel subtiel.
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Rimmel Rita Ora #873 Pillow TalkMy Profile

 4. Die feather topcoats blijven ook leuk he? 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Pink Zebra – Nail ArtMy Profile

 5. vind het een leuke combinatie rustig maar toch speels door de oranje/zalm achtige stukjes
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge