Combination Sunday

Wendy CombinationEen paar weken geleden werd bekend gemaakt dat Catrice weer een nieuw assortiment update ging krijgen. Dit houd natuurlijk in dat er weer nieuwe producten/lakken in de schappen komen maar helaas betekend dit ook dat er enkele oude producten/lakken verdwijnen.

Vandaag in de combination sunday laat ik jullie 4 lakken -waaronder 2 glitterlakken- zien die het assortiment gaan verlaten. Ik heb een zilveren en een gouden combinatie gemaakt.

Meet Me A Paris & I’m DynabiteGoldbusters & Two Million Dollar Baby

Mocht je nog enkele lakken of overige producten willen aanschaffen die het Catrice assortiment verlaten. Deze kun je momenteel voor 50% korting shoppen. Wel zou ik Meet Me A Paris afraden als je niet van sheer lakken houd. Onder I’m Dynabite draag ik namelijk al 3 laagjes.

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. ik had zelf nog twee erg nude achtige lakjes gescoord met 50% korting 😀 yeahh! helemaal blij mee :3
  femketje onlangs geplaatst…3X Lovely Songs – Sam Smith.My Profile

 2. Vind die eerste wel heel mooi!
  NailTalk onlangs geplaatst…ColorClub- Eternal BeautyMy Profile

 3. de goudkleurige lak vind ik wel heel erg mooi….
  Petra onlangs geplaatst…Max & More, brown eyes 12 tinten palette…My Profile

 4. ben het meest fan van de laatste combi!
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge