Combination Sunday

Het is weer zondag. Een echte vakantie zondag met heel veel zon! De keuze daarom is gevallen op heerlijke zomerse combinatie met een heerlijke glitter! 

Als basis koos ik voor de heerlijke gras groene of eigenlijk de pistache groene kleur van Sinful Colors met de naam Pistache! Om dit geheel lekker zomers te maken koos ik voor de toepasselijke glitterlak van Models Own. Sunset Chill Out is een prachtige glitter lak met veel verschillende kleuren glitters! De naam van deze lak is ook echt perfect!

Ik wens jullie een heerlijke en vooral zonnige zondag!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wat een vrolijke combinatie! Mooie groene lak ook, en vooral de naam is erg leuk 😉
    Mirjam onlangs geplaatst…Big Bazar – OPI nagellak Pink It ThroughMy Profile

  2. Wauw deze combinatie ziet er super uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge