Combination Sunday

Wendy CombinationJemig wat gaat de tijd toch hard zeg! Het is alweer halverwege Juli… Helaas vanavond niet de finale voor Nederland maar wel voor Duitsland. Maar ik heb vandaag voor de Combination Sunday totaal iets anders!

Ik vond het wel tijd voor wat extra liefde. Waarom dit alleen op Valentijnsdag gebeurd vind ik altijd maar raar. Want ik kan als ik wil het hele jaar door iedereen en speciaal mijn liefde wat extra liefde geven! Vandaag dus een liefdevolle combi
Als basis koos ik een lekkere roze kleur van Yes Love. Helaas geen naam en moeten we het doen met nummer T2. Hier over bracht ik 2 verschillende glitter topcoats van KIKO aan. Als eerst een dun laagje van Fancy Topcoat 659 Lilla en daar over heen een laagje 661 Magenta met leuke holografische hartjes.Ik wens jullie allemaal een liefdevolle dag toe vandaag! En geef de rest van de wereld ook eens een beetje meer liefde 😉
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Je hebt helemaal gelijk! De combinatie is erg mooi, de glitter topcoat is gaaf!
  Lonneke onlangs geplaatst…Hema Holographic Pink nagellakMy Profile

 2. Mooie combinatie! En ik wens jou ook een liefdevolle dag toe. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…W7 Rock ‘N’ Roll. (Eyeshadow rollers)My Profile

 3. Ah wat een vrolijke en lieve nagels! Helemaal leuk 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Bestelling Ebay nailart glittersMy Profile

 4. Hele mooie combinatie! Het roze lakje is echt pretty!
  Miss Sentinelli onlangs geplaatst…Miss Sentinelli in de mediaMy Profile

 5. Mooie combi, echt een mooi lakje die met de hartjes 🙂

 6. Leuk met die wat grotere hartjes! 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Maybelline- Metal Me TealMy Profile

 7. wow wat een onwijs gave combinatie meis!
  Angelique onlangs geplaatst…Andrélon pink collection go for texture beach sprayMy Profile

 8. […] zondag tijdens mijn Combination Sunday  kreeg ik veel reacties op het basis lakje. Omdat dit lakje ook super mooi is besloot ik deze met […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge