Combination Sunday

Wendy CombinationNa al die feestelijk heden van afgelopen weken koos ik even voor een rustige classy combinatie vandaag. De rust moet even weder gekeerd worden want anders gaan we maar door en door 😉 En eens moet er rust in de tent komen.

Na alle neon kleuren en glitters koos ik voor een neutrale basis met een simpele gouden glitter. Als basis koos ik voor Rimmel London Rita Ora – Let’s Get Nude en om deze lak toch net wat sprankenleder te maken koos ik voor Oscar Winning van Claire’s.Ik slaap vandaag lekker uit en zal net zo chil zijn als deze combinatie! Fijne zondag iedereen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wat een leuke combinatie. Vind de glitter topcoat echt super! Fijne zondag.
    Lonneke onlangs geplaatst…Wat te doen op een regenachtige zomerdag?My Profile

  2. Niet verwacht, maar best leuk!

  3. love die nude tint 😀
    femketje onlangs geplaatst…Relationship Talk – Boyfriend Trouble.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge