Combination Sunday

Combination

Het is weer tijd voor een super leuke en knallende combinatie op deze zondag! Aangezien ik er ontzettend veel lol in heb om zo iedere week een combinatie voor jullie te gaan zoeken die weer net even wat anders is. Heb ik besloten dit onderwerp nog even door te zetten. Ik heb enorm veel glitterlakken en dus kan ik voorlopig nog genoeg combinatie artikelen maken.

DSC_3368-BorderMaker

Vandaag koos ik voor een hele mooie budget combinatie. Die voor iedereen nog betaalbaar is ook. Ow wacht daar staat budget ook voor ;). Met Oud & Nieuw in het vooruit zicht en dat de koude winter zonder gezelligheid hierna echt gaat beginnen koos ik voor een ijsblauwe lak van Essence – If I Were A Boy. En voor het vuurwerk gedeelte koos ik voor een Essence Topper. Glitter On Me heeft veel verschillende glitters die wel lijken op het uit elkaar spatten van een vuurpijl lijkt.

DSC_3370-BorderMaker DSC_3372-BorderMaker DSC_3373-BorderMaker

Ik bracht 1 laagje If I Were A Boy aan en daarover 1 laagje Glitter On Me. Dit gaf een super mooi effect waar ik veel leuke reacties op heb gehad.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge