Combination Sunday

Aangezien het vanavond weer zo ver is en Nederland de 8ste finale gaat spelen en hopelijk winnen koos ik voor deze zondag een echte Oranje combinatie.

De Catrice lak Burn Down The Arena was voor mij de perfecte basis lak. Een mooie dekkende crème lak die mooi opdroogt. Maar dan. Wat doe je qua glitters. Nou uhm aangezien we voor goud gaan… Wat dacht je van prachtige gouden glitters. Ik koos voor de L’Orèal lak Gold Lurex. Ik bracht 1 laagje aan over Burn Down The Arena.Om het geheel nog wat extra’s te geven besloot ik er een matte topcoat over aan te brengen.Ik wens jullie allemaal een fijne wedstrijd en laten de beste (dus Nederland 😉 ) winnen!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. I smell victory als ik dit zie!! 😀
  NailTalk onlangs geplaatst…WK – Nail ArtMy Profile

 2. met deze nagellak combinatie moeten we vanavond gewoon winnen!
  femketje onlangs geplaatst…Make-Up Stash!My Profile

 3. Mooi gedaan!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Oh My Insta #26My Profile

 4. wat een toffe combinatie vooral het lakje van L`Orèal Paris vind ik erg mooi
  Angelique onlangs geplaatst…Favo`s & No Favo`s juni 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge