Combination Sunday

Wendy CombinationCombineren!! Ja het is weer zondag dus ik heb mijn combinatie jas weer aangetrokken om eens te kijken wat ik er deze week van kan maken! Ik had het enorm druk maar ik vind dat er een vrolijke combinatie uit is gekomen.

Toen ik deze week mijn pakketje ontving van Yes Love zaten er enorm veel toffe lakken tussen maar ook een lak die ik helemaal nog niet op de site had zien staan en dus was ik hier heel erg benieuwd naar. Ik koos deze als topper en als basis een lak uit de Rita Ora collectie van Rimmel London.
Basis: Rimmel London – Rita Ora – Lose Your Lingerie
Topper:Yes Love – Glow In The Dark With Flowers – G17-1De Glow In The Dark heeft een blauwe jelly basis maar na het lakken zag je hier niets van. De enorm toffe glitters -welke na mijn idee niet echt glow-in-the-dark zijn maar vooral erg neon- die het onder blacklight super doen. Zitten er in het blauw, geel en paars in verschillende maten in.Yes Love lakken zijn te koop in de webshop. Hier staan heel veel verschillende lakken voor €2,00 per stuk. Ook hebben ze super leuke make up spullen voor een laag prijsje!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Leuk effect heeft de lak in het donker!
    Lonneke onlangs geplaatst…L’Oréal Paris Color Riche Quad S4 Tropical Tutu PaletteMy Profile

  2. Mooie combi. Yes love is echt een leuk merk.

  3. Super gave combi zeg! Lijkt wel zo’n lakje van let it glitter!
    NailTalk onlangs geplaatst…Let’s be romantic! – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge