Combination Sunday

Zo volgens mij is iedereen weer redelijk bijgekomen van de gewonnen wedstrijd. Nu even een paar dagen rust en genieten van andere kleurtjes op je nagels.

Van de week kwam er een super mooie combinatie van Margo voorbij en aangezien ik beide lakken tot mijn bezit heb vond ik het een goede combi om deze ook nog eens met jullie te delen!
Als eerst heb ik de basis laag aangebracht. Dit is de Pastel Pink van Laushine. Een prachtige lak met een leuke shimmer! En daarover een laagje Tinkerbell van W7 een super mooie glitter lak. Tinkerbell heeft super mooie blanke holografische glitters in een sheer roze basis.Beide lakken zijn te koop bij GetYourNailsDone
Ik wens jullie een fijn weekend en geniet nog even lekker van vandaag 🙂
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Ik vind deze combi echt super mooi! Ik ga eens kijken op de site voor deze twee.
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: Hema Hello Mirror Guess My AgeMy Profile

 2. Wat een onwijs leuke combinatie! Ziet er mooi uit! 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Review: Real Techniques – The Core Collection setMy Profile

 3. Dat W7 lakje is echt super lief! Staat prachtig.
  NailTalk onlangs geplaatst…Wishlist!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge