Combination Sunday

Wendy CombinationOw men! Zijn jullie ook zo heerlijk aan het genieten van de zon en dit extra lange weekend? Wij wel! Maar met de zon in de lucht, is glitter op je nagel natuurlijk helemaal super.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Wanneer de zon schijnt ben ik in voor glitters op mijn nagels. Vind het zo heerlijk dat die kleine spiegeltjes de boel weerkaatsen in willekeurige kleuren. <3

Vandaag koos ik voor een zomerse basis lak namelijk Too Yacht To Handle van China Glaze. Deze mooie pastel neon tint knalt zo al lekker van je nagels af. Maar verdiende nog wat extra’s van mij. Ik koos voor een topcoat van KIKO die ik kocht tijdens ons uitje naar Disney. #663 – Turquoise was de gelukkige om Too Yacht To Handle op te vrolijken!Ik wens jullie nog een fijn weekend en geniet van de zon.

Vergeten jullie de Happy Summer winactie niet?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Wat zijn het beiden prachtige lakjes! Deze combinatie zou mooi bij me bikini staan love it!
  Lonneke onlangs geplaatst…DIY Fragrance SticksMy Profile

 2. Blauw blauw blauw! I love it

 3. Mooie combinatie weer! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…NOTD: Bright Pink (action)My Profile

 4. een toffe combinatie!
  Angelique onlangs geplaatst…Frankrijk diaryMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge