Combination Sunday

Van de week konden jullie al een mooie lak van Sally Hansen zien. Hierbij vertelde ik ook dat momenteel bij de Action heel veel mooie lakken van Sally Hansen worden verkocht. Ik nam ook nog een mooie glitterlak mee en maakte voor deze zondag een mooie combinatie!

Een nieuwe maand waarin de zomer begint dus tijd om donkere -iet wat saaie- lakjes opte fleuren met glittertjes! Als basis koos ik voor de Resurrection. Hier kun je er de review van lezen. Daarover deed ik de leuke Ice Pop topper van Sally Hansen om het geheel wat glitters te geven en lekker te laten schitteren in de zon.Fijne zondag en geniet van deze nieuwe maand!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. oeh pretty met die glitters!
  femketje onlangs geplaatst…ELF Unboxing!My Profile

 2. Wat een leuke combinatie!
  Mirjam onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 3. oeh, dit vind ik een hele leuke combinatie!
  Angelique onlangs geplaatst…Teeez kwasten, blush, oogschaduw en punt kwastMy Profile

 4. Vind het zo’n mooie kleur! En die topper staat er goed bij!
  NailTalk onlangs geplaatst…Retro – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge