Combination Sunday

Aangezien het WK er alweer bijna aan komt. Om precies te zijn over een week of 3 is het al zo ver. Tijd voor wat oranje nageltjes. Maar alleen oranje is niet zo aan mij besteed. Dit riep om een leuke combi voor deze zondag.

Wil je een leuke budget oranje lak dan is Essence – Flashy Pumpkin echt een must have! Ik noemde het tijdens het swatchen de perfecte Nederland Oranje kleur. Maar omdat ik oranje alleen wat te schreeuwerig vind besloot ik om er een hele fijne glitter over heen te lakken. Fairy Dust van China Glaze is hier de juiste lak voor. Het is subtiel maar zeker aanwezig. Deze prachtige holografische glittertjes maken het geheel gewoon helemaal af.

Zijn jullie je al aan het voorbereiden op het WK of geef je er niet zoveel om? Ik wens jullie in ieder geval een fijne zondag!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Leuke combinatie! 😉
    Mandy onlangs geplaatst…New in from AliExpress and Buyincoins.My Profile

  2. oeh leuke combinatie 😀
    femketje onlangs geplaatst…Get Ready With Me!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge