Combination Sunday

Wendy CombinationHebben jullie afgelopen woensdag die prachtige Everything’s Rosy gezien? Ik vond hem zo mooi dat ik hier zeker een combinatie op wou maken. Maar hoe laat je zo’n prachtige lak ook mooi?

Ik vond het lastig want een oud roze lak met een paar simpele glitters was het niet voor mij. En ondanks de crackle lakken niet meer van nu zijn vind ik het wel leuk om ze zo nu en dan te gebruiken.
Als basis heb ik gebruik gemaakt van de Orly – Everything’s Rosy. Daar over heen als top heb ik gekozen voor de OPI – Silver Shatter. Eerst wou ik de OPI – Black Spotted erover heen doen maar dit gaf voor mij niet het gewenste effect. Ik ben blij dat ik voor deze combinatie heb gekozen.Hopelijk schijnt de zon de komende dagen nog flink door zodat we weer lekker kunnen schitteren op zondag 😉

Doe jij al mee met de Winactie?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Leuke combinatie! Heb zelf ook alle crackle lakjes van O.P.I maar gebruik ze eigenlijk nooit. Zou ik toch eens moeten doen na het zien van deze combi. 😉
    Mandy onlangs geplaatst…Superstunt!! Starterskit Sensationail Raspberry wine.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge