Combination Sunday

Wendy CombinationWaar is dat zonnetje gebleven? Op mijn nagels daar is dat gele zonnetje! Na dagen regen ben ik er echt helemaal klaar mee! Ik kan niet wachten tot de zon weer lekker begint te schijnen en de dunne zomerkleding weer tevoorschijn kan komen.

Om dit donkere weer een beetje zomerse sparkle te geven besloot ik eens voor knallend geel te gaan met een mooie paarse glitter! Als basis koos ik voor een gele lak uit de BarryM Summer 2013 Limited Edition collectie. En om het allemaal nog wat meer Engels te maken koos ik voor een glitterlak van Collection. De Bedazzled collectie bestaat uit een aantal glitter lakken en Love Jewel is een prachtige paarse glitterlak waar nog een mooie roze duochroom glitter in zit.Zo de zon is buiten misschien ver te zoeken maar ik had het idee dat ik toch nog even wat zon had. Missen jullie de zon ook zo???
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Leuke combi! En jaaaaaa mis de zon zeker wel! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Max make up lipsticks.My Profile

 2. lekker fris effect met die glitters 😀
  femketje onlangs geplaatst…ESF 2014: The Winners!My Profile

 3. Jaaaa ik mis de zon! (al schijnt ie nu op dit moment heel eventjes) leuke combi, inderdaad lekker zonnig 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…FNUG Spring – Nail ArtMy Profile

 4. […] zondag konden jullie al het prachtige lakje van BarryM in de Combination Sunday zien. Als het weer niet mee werkt maken we er zelf wel een vrolijke boel van. Zoiets moeten ze […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge