Combination Sunday

Wendy CombinationVanavond om 20.00uur worden alle oorlogsslachtoffers van de 2e wereld oorlog herdacht tijdens de jaarlijkse herdenkingsdiensten. Om klokslag 20.00uur is het tijd om even stil te slaan bij al deze mensen.

Maar ondanks dit is het ook zondag en tijd voor een combinatie. Toen ik deze combinatie maakte was ik even vergeten dat 4 mei best een sombere dag is. Maar om al deze somberheid toch nog een beetje te kleuren koos ik voor frisse kleurtjes.

Als basis gebruikte ik Evergreen 60s uit de Crème Fresh collectie. Daarover gebruikte ik 1 van mijn nieuwe Essence Effect Nail Polish. Party Crasher is een paarse glitterlak met hele fijne paarse glittertjes. Op mijn middel vinger bracht ik 2 laagjes aan.Fijne zondag allemaal en denk vanavond even aan alle mensen die ons leven vandaag de dag zo vrij hebben gemaakt.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

 1. Leuke combinatie!
  En hier in huis herdenken we er altijd. Daar zijn we mee groot geworden en aan onze kinderen door gegeven! Ook herdenken we omdat mijn oudste zoon (25) militair is en in zijn 2 uitzendingen naar Afghanistan een aantal maatjes heeft verloren. Dus hier in huis dubbel herdenken!
  Jij ook een fijne zondag! Ps ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award, geen verplichtingen hoor! 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Nominatie: Very Inspiring Blogger Award.My Profile

 2. Ik vind de combinatie wel echt heel erg leuk! 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Catrice Haute Future – iROSEdescentMy Profile

 3. oeh toffe combinatie! Vooral met de nagel andersom tof gedaan
  Angelique onlangs geplaatst…NYC Big Bold City Curls 855 Extra Black mascaraMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge