Combination Sunday

Wendy Combination
Eerder deze week konden jullie al een prachtige lila metallic lak genaamd Metallic Lavender zien. Vandaag is het zondag en heb ik juist deze lak gecombineerd met een heerlijke sparkle!

Als basis heb ik gebruik gemaakt van Metallic Lavender. Deze mooie lila lak schreeuwde om nog een extratje. Daarom heb ik voor deze paarse lak een roze glitterlak van BarryM uitgekozen. Pink Sapphire Glitter is een mooie glitterlak met heel veel verschillende glittertjes. En dat hij sparkled is zeker terug te zien.Ik wens jullie een sprankelende zondag en rust nog maar lekker uit vandaag!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. gave glitters 😀
    femketje onlangs geplaatst…WINACTIE: W7 In The Buff Palette!My Profile

  2. oeh toffe combinatie! Vooral de glitters vind ik erg leuk
    Angelique onlangs geplaatst…Gebroken make-up makenMy Profile

  3. Mooie combinatie! Ik heb die glitterlak van Barry M ook, die is zo leuk! Heb gelijk zin om hem op te doen :D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge