Combination Sunday

Combination

Het laatste weekend voor kerst. Nog even snel naar de winkels om je laatste kadotjes in te slaan of juist de winkels vermijden omdat het ontzettend druk is en je liever lekker warm in huis de kerstdagen voorbereid. Wij kozen juist dit weekend om niet thuis te zitten en zeker niet naar de winkels te gaan! Gewoon een beetje vanalles en lekker de rust opzoeken.Maar omdat het de laatste zondag voor de kerst is deel ik graag met jullie nog een super subtiele kerstcombinatie. Het sprankelt voorzichtig maar toch knalt de kleur van je nagels. Zo heb je van beide toch plezier.

DSC_3329-BorderMaker

Ik koos voor Paper Chasing een enorm kerst groen lakje al zeg ik het zelf. Ik zocht eens iets anders dan rood. Maar alleen deze groene lak vond ik nog niet kerst genoeg. Ik keek eens tussen mijn Catrice Million Styles Effect Topcoats en vond dat Miss Money Penny een mooie gouden shimmering mooi bij de groene lak stond.

DSC_3330-BorderMaker DSC_3333-BorderMaker DSC_3334-BorderMaker

Ik bracht 2 laagjes Paper Chasing aan en 1 laagje Miss Money Penny. Ik vind het een zeer geslaagde combi!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. mooie kerstige combinatie 😀

  2. vind het een leuke combinatie, vooral de groen-goud doet het goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge