Combination Sunday

Wendy CombinationFijne Pasen allemaal! En wat gaan jullie vandaag doen? Op het moment van schrijven zitten we er aan te denken om lekker naar de Efteling te gaan. Het schijnt prachtig weer te worden met een heerlijk zonnetje dus waarom niet!

Maar als het zonnetje schijnt en het zondag is, is een combinatie toch het mooiste wat je op je nagels kunt dragen! Vandaag een prachtige Victoria’s Secret combi voor jullie! Lekker knallend en over de top glitterig.

Als basis gebruikte ik String Bikini. De naam deed me best laten lachen in de winkel maar de mooie knallende roze crème lak deed eigenlijk hetzelfde. Vind het wel grappig dat ze namen gebruiken die wel toepasselijk zijn om het merk Victoria’s Secret.

De glitter topper die gebruikte is ook van Victoria’s Secret de lak Backstage. Deze enorme glitterbom zit vol met kleine roze glittertjes en grotere wat donkerder roze glitters en holografische glitters. Prachtig dus. Want dit alles zit in een blanke basis.

Nog 2 foto’s in gewoon daglicht

Happy Easter And A Happy Sunday! Enjoy every sunshine and smile!
De lakken van Victoria’s Secret kun je online in de webshop van VS kopen. Ze verzenden namelijk gewoon naar Nederland.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Prachtige flesjes zeg! En mooie combi, lekker sparkelend!
    NailTalk onlangs geplaatst…Old and New – NailsMy Profile

  2. wat een toffe combinatie! I love it
    Angelique onlangs geplaatst…Barry M brow kitMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge