Combination Sunday

Wendy CombinationMissen jullie de heerlijke warme zomerse temperaturen al? Nou ik wel! Het is wel lekker weer buiten maar een paar graden warmer maakt de boel toch net wat aangenamer!

Maar omdat ik wel into de zomer ben heb ik weer een heerlijke zomerse combinatie vandaag voor jullie. Pastel tinten zijn helemaal hip dus dacht ik laten we eens beginnen met Banana Split van Models Own uit de Fruit Pastel collectie. Na 2 laagjes was hij mooi gedekt en roken mijn nagels naar banaan!

Om deze combinatie feestelijk zomers te maken koos ik voor een nieuwe lak van China Glaze. In Nederland nog niet echt een webshop gezien die ze al verkoopt maar via eBay kocht ik de mijne. Surprise is een leuke glitter collectie van China Glaze en I’m A Go Glitter is 1 van de 6 lakken. Ik bracht 1 laagje aan over Banana Split.Ik wens jullie allemaal een fijne zondag en laten we hopen dat de warme temperaturen deze week weer terug komen zodat we kunnen blijven combineren met deze vrolijkheid van al die zomerse kleuren!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Zo, dat valt wel op! Aparte combi!
    NailTalk onlangs geplaatst…Fruity Gradient – Nail ArtMy Profile

  2. die is wel leutig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge