Combination Sunday

Wendy Combination
Muizen roze of eigenlijk Minnie roze met een touch of Katrien. Ja het is weer zondag dus dat betekent combineren! Dit keer met Minnie en Katrien in mijn hoofd.

 Waarom Minnie en Katrien? Ik koos als eerst de basis lak. Dit is OPI – Chic From Ears To Tail uit de Couture De Minnie Collection. Prachtige licht roze lak met minuscule zilveren shimmers. Maar na lang twijfelen koos ik niet voor een roze of rode glitter ik koos voor een blauwe glitter. Nou heeft Donald altijd blauw aan en Katrien vrijwel altijd roze of paars maar toch vond ik de combinatie Minnie en Katrien leuker klinken dan Minnie en Donald.

De glitterlak die ik koos komt uit de Limited Edition collectie Glitz van China Glaze. Mosaik Madness heeft 5 verschillende glitters in 2 verschillende kleuren. 3 verschillende blauwe glitters en 2 verschillende zwarte glitters.

Ik vind het een spannende en niet aller daagse combinatie geworden. Ik hou wel van wat aparts!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Wow crap, that looks so awesome! Het is inderdaad heel wat anders + de combo is gewaagd. I like that!
    Cynthiiaa onlangs geplaatst…GRAFSPIRTATION: Graffiti bro’s op YouTube!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge