Combination Sunday

Wat een heerlijk weer hè! Genieten van de bovenste plank. Dus ook weer tijd voor een glittercombinatie. Zodat de glitters heerlijk kunnen schitteren in de zon.

Glitters doen het altijd goed. Met regenachtig weer maakt het je vrolijk en met zon straalt het van je nagels af! Als basis koos ik voor een thermolak. Met warm weer heb ik altijd lekkere warme handen dus kunnen de kleuren mooi overlopen in elkaar.

Casuelle – Color Changing – Feel Like Midnight Sky is hiervoor de perfecte basis. Bij warm een mooie blauwe kleur en bij kou is het paars. Omdat de basis bij warm dus blauw is koos ik voor een blauwe glitter.
Essence – Special Effect Topper – Glorious Aquarius is na mijn idee een hele mooie blauwe glitterlak. De blauwe en holografische hexagons en de blauwe en gouden holografische glittertjes in een blanke basis komen hierop mooi uit.

DSC_4373-BorderMaker DSC_4374-BorderMaker DSC_4378-BorderMaker

Geniet van het zonnetje en fijne dag nog 🙂 

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Leuke combi, die mood lak heb ik ook. Blijft prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge