Combination Sunday

Met al dat prachtige weer wat is geweest en vooral wat komen gaat vind ik het heerlijk om ook in mijn combinaties de heerlijke zomerse kleurtjes terug te laten komen. 

Toen ik voor de zoveelste keer de Claire’s in liep zag ik dat er weer wat nieuwe glitterlakken tussen stonden. Ik kon mijn geluk op en kocht de prachtige glitter lak met de naam Summer Ball. Eenmaal thuis gekomen ging ik opzoek naar een lekker vrolijk kleurtje wat er mooi bij staat als basis. Ik koos voor 1 van de nieuwe lakken van Essence. Purple Sugar heb ik als basis gebruikt.

DSC_4294-BorderMaker DSC_4296-BorderMaker DSC_4297-BorderMaker

De combinatie van deze Purple Sugar en Summer Ball geeft voor mij precies weer wat ik in het heerlijke lente/zomer weer zie en voel. Heerlijk!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Vooral de onder kleur vind ik erg tof!

  2. […] mijn vaste artikel op de zondag Combination Sunday konden jullie 2 weken geleden deze lak al bewonderen. Velen vonden de basis kleur zo tof dat ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge