Combination Sunday

Jemig zeg wat een week was dit! Maar ondanks dat heb ik toch een mooie combinatie voor jullie. Deze keer heb ik hem niet zelf samen gesteld maar zo gekocht.

Toen ik bij de Big Bazar binnen liep voor de Spoiled lakken zag ik dat ze ook combinatie setjes verkochten. Dit kon ik niet aan mij voorbij laten gaan en nam 1 van de 5 verschillende setjes mee. Ik koos voor de blauwe combinatie.

Als basis lak zit er in dit setje een navy blauwe lak die dekkend is in 1 laagje. De glitterlak die er over heen gaat zit natuurlijk ook in dit setje. Dit is een blanke lak met blauwe flakies.

DSC_4249-BorderMakerDSC_4250-BorderMakerDSC_4251-BorderMaker
Tip: Als alles droog is een laagje topcoat in verband met uitstekende stukjes van de flakies.

De Crystal setjes zijn te koop bij Big Bazar en kosten per setje €1,99

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Doe mij alleen maar de onder kleur, de flakies vind ik dit keer niet zo mijn ding haha

  2. Wat leuk! En Big Bazar heeft altijd van die mooie prijsjes ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge