Combination Sunday

Wat een weer zeg. Het lijkt echt al een beginnende lente. Nou van mij mag het zo lekker doorzetten van mij hoef die kou niet meer. Ik krijg door het lekkere zonnetje ook zeker zin in zonnige combinaties!

Van de week liet ik jullie al Bold Blue zien van MUA. Nou als iets een zonnig lakje is dan is het dit lakje wel. Maar hoe kunnen we het nog sprankelender maken dan alleen het knallende blauw.

Ik koos ervoor om Kleancolor – Starry Meteor over Bold Blue heen te lakken. Starry Meteor is een glitterlak met minuscule groene en zilveren glitters, holografische glitters en holografische flitters. Ik bracht 1 laagje aan.

DSC_4163-BorderMaker DSC_4164-BorderMaker DSC_4166-BorderMaker

Wat een heerlijke combinatie weer! Laat de lente en de zomer maar komen! Ik ben er klaar voor 🙂

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. Ik vind de combinatie echt prachtig zeg 😀

  2. Vrolijke combinatie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge