Combination Sunday

Vorige week zei ik al dat ik bezig was geweest met deze combinatie. Ik zag heren der de nieuwe Street Artist lakken van Maybelline. Ik had deze al uit Engeland meegenomen in Januari dus ik dacht laat ik 1 van deze lakken eens laten zien om jullie het idee te geven hoe deze lakken eruit zien.

DSC_4110-BorderMaker

Het is een complete ColorShow combinatie geworden deze week. Ik begon namelijk met 1 laagje Urban Turquoise. Dit is een lakje uit het vaste assortiment ColorShow lakken.

Hierover koos ik voor White Splatter uit de Street Artist collectie. Dit is na mijn idee de mooiste en bevat veel verschillende glitters. Denk hierbij aan blauwe, groene, witte en paarse hexagons, paarse en witte mini glitters, grote witte hexagons en last but not least witte flitters.

DSC_4139-BorderMaker DSC_4141-BorderMaker DSC_4142-BorderMaker

Deze combinatie gaf mij echt een stoer gevoel. Het echte Urban Street gevoel.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

  1. ziet er feestelijk uit 😀

  2. Heel erg tof zo! Gave topcoat!

  3. Wauw echt een vette look!

    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge