Combination Sunday

Ow my wat gaan de weken hard zeg! Als ik dan denk dat ik deze week bezig ben geweest met een combinatie voor volgende week dan is het ook weer zo zondag waarop die combinatie online komt. Ja de tijd vliegt!

DSC_4062-BorderMaker

Maar omdat de tijd zo ontzettend snel gaat en we eigenlijk niet echt winter hebben gehad (GELUKKIG!!) vond ik het wel tijd voor een heerlijke lente combinatie. De temperaturen zijn goed en de blaadjes worden alweer wat groener.

Ik begon als basis met de Flormar Supershine – 49. Deze heerlijke groene kleur doet mij echt denken aan de lente. Ik bracht 2 laagjes aan zodat de lak mooi dekkend is.

Over deze mooie helder groene basis koos ik voor Start Wild van P2. Dit is 1 van de nieuwe Lost In Glitter lakken. Deze groene glitters zitten in een blanke basis en bevatten buiten de groene glitters ook nog gouden mini glitters en gouden holografische hexagons.

DSC_4022-BorderMaker DSC_4023-BorderMaker DSC_4024-BorderMaker

Ik vind het weer een geslaagde combinatie. Weer een feestelijk geheel om deze zondag door te komen 🙂

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination Sunday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge