Combination *Sassy Polish – Finger Paints*

Buiten dat het een aardige tijd heeft geduurd dat er weer wat artikelen online kwamen is het nog langer geleden dat ik een combinatie maakte en deze online had staan. En toch heb ik er nog tal voor jullie in mijn hoofd.

Combinaties van lakken is de meest leuke maar vooral makkelijkste manier om je nagels op te pimpen. Door middel van een glitter, flake of wat al dan nog meer maak je een simpele of toch al een speciale lak nog specialer. Voor deze combinatie dook ik eens mijn nog te swatchen bak in en kwam een lakje van Finger Paints tegen. Finger Pains is een merk wat vooral of eigenlijk alleen in Amerika te koop is. En dat vond ik dan zeker nu wel toepasselijk.

Als basis lakte ik mijn nagels met Sassy Polish – Cabana Boy. Een heldere blauwe lak met een scatter holo effect. Maar dat is vrij minimaal. Dus precies goed om de lak op te pimpen. Hiervoor koos ik Be Merry & Sparkle van Finger Paints. Een glitterlak met wit gouden en blauwe glitters in een blanke basis.Ik hou er van en ga toch zeker na mijn vakantie eens kijken of ik het gewoon weer vaker kan doen. Je krijgt gewoon super veel leuke ideeën met en simpele touch.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Combination *Sassy Polish – Finger Paints*

  1. oeh super pretty 😀
    femketje onlangs geplaatst…Look – Rose Gold.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge