Combination Review *El Corazon & Let It Glitter*

Vandaag heb ik iets speciaals voor jullie. Ik heb nog best wel veel lakken voor jullie klaar liggen en dacht waarom combineer ik dat niet?! Dus hup 2 lakken uitegezocht die prachtig bij elkaar passen en daarom vandaag deze 2 in 1.

Ik had al een tijdje van El Corazon – Active Bio-gel Creme 423/279 op mijn bureau staan. Steeds kwam er weer wat tussen of ging er weer wat voor dus besloot ik deze super mooie creme lak te combineren met een overdadige glitterlak van Let It Glitter.

El Corazon – Active Bio-gel – Creme 423/279 is een mint groenig lakje met een aqua kleurige ondertoon. De lak heeft een wat dunne substantie maar vloeit daardoor wel super fijn over je nagels. Met 2 a 3 laagjes is de lak dekkend. De droogtijd is prima. El Corazon is verkrijgbaar bij diverse webshops en hun eigen shop. De lakken zijn lekker budget.

Let It Glitter – Imagine, is een glitterlak met wat donkere turquoise holografische glitters. Je kunt zulke lakken via de kwast op je nagel aanbrengen maar ik doe dit liever met en make up sponsje. Smeer je nagelriemen in met een Liquid Latex/Cuticle Defender en spons zo de glitters op je nagel. Dan ben je vaak al klaar met 1 a 2 laagjes en is de lak compleet dekkend. De lak droogt op deze manier ook een stuk sneller. Je kan Let It Glitter vinden in haar eigen webshop via Etsy. Hier zijn verschillende lakken te koop. Voor een kleine lak betaal je €5,00 en voor een full size lak betaal je €8,00.Op mijn ringvinger vond ik het leuk om de overgang te maken van Imagine naar Creme 423/279. Ik deed doormiddel van een quatre vinyl van Svenjasnailart.de. Dit zijn hele fijne vinyls, niet duur en ze komen uit Duitsland wat weer scheelt in de verzendkosten. Voor een velletje met 18 stencils betaal je €2,80. Je kan vooraf overmaken maar ook gewoon betalen met PayPal.

Ik vind het leuk zo lakken te combineren en met jullie te delen. Het is wat anders dan een gewoon nail art artikel en ik kan jullie zo ook duidelijk laten zien hoe de lakken eruit zien. Het enige nadeel is dat de artikelen dan wat langer zijn. Maar zo af en toe moet dat best kunnen 😉
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Combination Review *El Corazon & Let It Glitter*

  1. wat een heerlijke kleurconbinatie heeft deze mani, ook het patroon wat je gemaakt hebt met de nailvinyls vind ik echt helemaal , schattig…
    Petra onlangs geplaatst…Monday manicure: Dark Graffiti …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge